Samen maken we het verschil.

Contact

Telefoon: +31 85 401 2 444
E-mail: info@HashtagRecharge.com

#Recharge HQ

The Recharge Company
Frederiksstraat 12-1
1054 LC Amsterdam
The Netherlands

Overig

KvK – 27319781
BTW – NL819477916B01

Ontmoet het Recharge Team

Hidde de Vries

Founder The Recharge Company

Hidde de Vries heeft in het verleden een eigen mediabedrijf opgestart. Na 4 jaar is hij bij Google gaan werken, waar hij 5 jaar werkzaam is geweest. Dit heeft geresulteerd in een start-up mindset met een corporate inzicht. Vanuit zijn eigen passie voor wellbeing, vitaliteit en performance management is hij binnen Google bij diverse trajecten betrokken geweest totdat hij dit in 2015 vertaald heeft in de oprichting van The Recharge Company.

Mayke Niestadt

Mind Fitness Expert

Mayke Niestadt is niet alleen inspirerend zakenvrouw en oprichtster van Buck Agency. Ze is ook initiatiefneemster van het Inner Beauty Retreat, zo mogelijk het meest impactvolle retreat op dit moment. Zelf is Mayke de belichaming van bewustzijn en positiviteit. Voor de Recharge verzorgt zij dan ook de Recharge Mind Fitness en ook een van de Recharge Warming Up-series.

Sanne van den Eijnde

Business Development Manager

Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mensen is waar mijn passie ligt. Dit doe ik door het verbinden van mensen en organisaties zodat zij beter worden in wat ze doen. Een voorbeeld hiervan is de oprichting van een community voor HR directeuren wat ik in het verleden heb gedaan. Hierdoor ben ik me ook steeds meer gaan verdiepen in HR vraagstukken als vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd om mijn passie verder voort te zetten bij The Recharge Company.

Mark Udo

Personal Trainer

Mark Udo is een absolute expert op het gebied van beweging en fitness. Hij geeft dagelijks workshops en personal training in de regio Amsterdam. Zijn specialisatie ligt in bodyweight training: Core training, High Intensity Interval Training (HIIT) en Kickboksen. Alles gericht op een krachtige basis en snelle opbouw van je conditie, zodat je snel progressie kan maken. De Recharge Warming Up-serie die Mark verzorgt brengt je in no-time weer terug in je conditie!

Eline Kemp

Account & Project Manager

Eline is vanuit haar eigen passie voor sport en voeding in de vitaliteit gaan werken. ``Ik wil andere mensen laten ervaren hoe gemakkelijk het is om je fit, blij en gezond te voelen``. Toch is sport en voeding niet voor iedereen de juiste aanpak of eerste stap. Daarom sluit de holistische aanpak van The Recharge Company zo goed aan bij haar persoonlijke missie om ervoor te zorgen dat mensen ervaren hoe gemakkelijk het is om gezonder te worden.

Yvon Kruger

Online Guru

Yvon Kruger is onze steun en toeverlaat achter de schermen. Zij managet ons team en zorgt dat iedereen weet waar die aan toe is. Ons hele platform en alle marketing en promotieactiviteiten vallen onder haar verantwoordelijkheid. Een perfecte klantervaring is haar NR 1. prioriteit!

Timo Lamboo

Performance Coach

Timo Lamboo is al jaren werkzaam als coach en trainer. Er zijn weinig mensen met zo’n passie en enthousiasme voor het vak als Timo en dat uit zich ook in zijn programma’s en trainingen. Zijn specialiteit ligt in het team-coachen en Vita-coachen; als aanspreekpunt binnen externe organisaties, als vertrouwenspersoon van het personeel.

Kirstie Mekking

Personal Trainer

Kristie Mekking is al jaren personal trainer en is een van de meest bekwame trainers die je je kan wensen. Ze neemt tijdens de training niet alleen de oefeningen met je door, maar zorgt er ook voor dat je de kennis van je lichaam en lichaamsperceptie ontwikkeld zodat je op een structurele en veilige manier zelfstandig verder kan sporten.
thuiswinkel
NPDI
discovery
forusp
trust

Indien u een klacht heeft over onze producten of dienstverlening, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. U ontvangt binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie van ons.
Indien u als zakelijke klant niet tevreden bent over de afhandeling van uw klacht, dan kunt u deze ter bemiddeling voorleggen aan Thuiswinkel.