Recharge

De vitaliteitsprogramma’s van de The Recharge Company helpen bedrijven en hun teams al meer dan 5 jaar naar meer energie, focus en persoonlijk leiderschap. Effectieve en schaalbare interventies voor teams die haar deelnemers op intuïtieve wijze motiveert om de eigen vitaliteit te verbeteren. Nieuwe inzichten in voeding, beweging en ontspanning, maar ook doelen stellen en met name bewustwording, zorgen bij 85% van de deelnemers voor positief en duurzaam resultaat.

 De Recharge is opgebouwd rond 3 pijlers: effectiviteit, interactie en uitdaging

 

Effectief

Om effectief te zijn, dat wil zeggen; de deelnemer echt de ervaring van energie en optimale gezondheid te geven, dient zij echt actief betrokken te worden bij het programma. Door ervaringen te bieden buiten de comfort zone, is de kans op succes en dat de interventie beklijft vele malen groter. Een enkele week kan zodoende inderdaad een verandering teweegbrengen.

Interactief

De Recharge-programma’s brengen de intensiteit van een op een coaching en de kracht van groepsinterventies samen. De ervaring is individueel, de groep versterkt deze. Het groepsgevoel en sociale element werken motiverend en zorgen voor hogere interactie. Naast het feit dat iedereen mee kan doen, wordt sowieso de gehele organisatie betrokken. Ook de niet-deelnemers.

Uitdagend

We weten allemaal wel min of meer hoe we effectiever kunnen leven en werken, maar toch doen we het niet. We missen de essentiële stok achter de deur. Die bieden de Recharge-programma’s. Niet belerend, maar participerend. Effectiviteit is basis, voor iedereen beschikbaar/ inclusief zijn essentieel, maar zonder de fun/ uitdaging, gaat niemand actie ondernemen. Recharge maakt vitaliteit fun.

Voor de consument:          

xlogo-2015-7day-zw.png.pagespeed.ic.gu2fdv3bU3

Living Healthy Made Easy. De 7 Day Recharge is een vitaliteitsprogramma dat je in 7 dagen naar de top van je energie helpt. Gedurende een normale werkweek ga je aan de slag met mindfulness oefeningen, yoga, energieke voeding en doelen stellen. Down to earth, compleet en gebruiksgemak staan hierbij voorop. 

Voor het bedrijfsleven:        

5charge

Kickstart Your Energy! De Recharge5 is de nieuwe variant van de 7 Day Recharge specifiek voor het bedrijfsleven. Net iets toegankelijker zodat het meer deelnemers aanspreekt en 5 dagen i.p.v. 7,  zodat het precies binnen de werkweek past. Zodoende zorgt de Recharge5 niet alleen voor een gezonde en energieke vibe, maar draagt het ook bij aan de teambuilding en motivatie.

Onze stichting:          

operations-recharge

Improve the Quality of Life. Dat de Recharge-programma's mensen helpen naar een energiekere gezondheid is inmiddels bewezen. Er is echter een grote doelgroep die hier een nog groter belang bij heeft; mensen met een chronische ziekte. Voor deze doelgroep zijn we i.s.m. de medische wetenschap Recharge-programma's aan het onwikkelen die ook hen helpen naar een gezonder leven.

Contactgevens

The Recharge Company

Frederiksstraat 12-1

1054 LC Amsterdam

 

Email: info@TheRechargeCompany.com

Tel: +31 85 401 2 444

KvK: 27319781

BTW/ VAT: NL819477916B01

Let us know what's on your mind!

“Gedragsverandering ontstaat door positieve ervaring en herhaling

© 2017 The Recharge Company