Coaching

Coaching is populair. En terecht ook. Niet alleen topsporters zijn gebaat bij inzicht in hun performance en de mogelijke verbeterpunten, dat geldt voor iedereen. Iedereen opereert op de top van zijn of haar kunnen en als je dat niet doet komt dat door gebrek aan richting, inzet of inspiratie. En daar zal je altijd mee te maken krijgen. Keer op keer. Coaching geeft je de handvaten om hier effectiever mee om te gaan en op de top van je eigen kunnen te functioneren. En groeien.

 The Recharge Company biedt de volgende coaching programma’s aan:

 

Coaching in en als Beroep Basis

In 2 dagen of 6 avonden leer je de basismodellen van het coachen. In deze eerste serie ga je vooral met jezelf aan de slag om zelfreflectie op te bouwen en inzichten te krijgen in het effect dat jij hebt op je omgeving. Je leert hoe je daar beter mee om kan gaan en hoe je meer kan halen uit de samenwerking met collega’s en vrienden.

Coaching in en als Beroep Advanced

Na succesvolle afronding van de Coaching in en als Beroep Basis, maak je tijdens de 2-daagse Advanced de verdiepingsslag. Je gaat door op de inzichten uit de vorige serie om onbewuste belemmeringen bij jezelf en bij anderen te herkennen en te beïnvloeden. Je ontwikkelt de juiste vraagtechnieken om daadkrachtig te kunnen doorvragen en te komen tot de kern zodat je zelfstandig in gesprek kan met collega’s of klanten en om hen te helpen het beste uit zichzelf te halen.

Coaching in en als Beroep Teamcoaching

Ben jij leidinggevende of stuur je een team aan, dan heb je te maken met een levendige dynamiek. Of die nu zichtbaar is of niet. Het ouderwets opleggen van verplichtingen gaat tegenwoordig niet meer op. Er wordt van je verwacht dat je jouw team weet te sturen, motiveren en inspireren. Dat betekent dat je jouw team moet zien als een organisch geheel. De kracht van de groep is sterker dan de individuele deelnemers en daar moet je handig gebruik van maken.

Individuele coaching

Een op een coaching biedt je de spiegel om tot zelfinzichten te komen, valkuilen te herkennen en het ontstaan van je handelen te achterhalen. Met als doel je persoonlijke effectiviteit te verhogen, je impact in je team/ organisatie te vergroten en je doelen meer richting te geven. Vaak loop je net ergens tegenaan, bewust of onbewust, waardoor je net niet de volgende stap kunt maken. Individuele coaching helpt je de juiste inzichten in kaart te brengen om door te kunnen groeien.

Coaching in jouw bedrijf  

Iedere organisatie is anders, ieder team is uniek, iedere uitdaging te overwinnen. Loop je intern ergens specifiek tegenaan, dan biedt The Recharge Company gepersonaliseerde interventies die precies aansluiten op jouw organisatie, het team en haar uitdaging. Op basis van een intake werken wij een gepersonaliseerd programma uit met als doel dat het team verder kan groeien.

Contactgevens

The Recharge Company

Frederiksstraat 12-1

1054 LC Amsterdam

 

Email: info@TheRechargeCompany.com

Tel: +31 85 401 2 444

KvK: 27319781

BTW/ VAT: NL819477916B01

Let us know what's on your mind!

“Gedragsverandering ontstaat door positieve ervaring en herhaling

© 2017 The Recharge Company